The Silent Scream | Strigatul mut (Romanian subtitles) from provita on Vimeo.

Strigătul mut | The Silent Scream

Vezi si www.strigatulmut.ro!

“Strigătul mut” (“The Silent Scream”) este un documentar care arată că avortul nu “îndepărtează un ghem de ţesuturi”, aşa cum afirmă susţinătorii acestuia, ci ucide o ființă vie. Filmul prezintă şi explică înregistrarea cu ultrasunete a unui avort prin aspiraţie, în primul trimestru de sarcină.

Imaginea copilului nenăscut, ferindu-se de chiuretă şi căscând gura într-un “strigăt mut” în încercarea de a scăpa de instrumentul ucigaş, este una din cele mai dramatice scene captate vreodată.

Filmul este realizat şi prezentat de dr. Bernard Nathanson, pe care “Strigătul mut” l-a schimbat total. Din director al uneia din cele mai mari clinici de avorturi din New York şi fondator al organizaţiei care a legalizat avortul în SUA (NARAL), dr. Nathanson a devenit un mare luptător pentru cauza vieţii.

Acest film nu are nimic a face cu religia. Dr. Nathanson s-a declarat ateu. Nu are nimic a face cu “convingerile personale”. Este doar crudul adevăr: avortul nu înseamnă “dreptul femeii de a alege”, ci o crimă comisă “legal” împotriva unei fiinţe umane.

Organizaţiile, medicii şi politicienii pro-avort din România şi întreaga lume ţin femeile în ignoranţă, ascunzându-le, prin omisiune sau minciună, adevărata natură a acestui act criminal, dar şi consecinţele devastatoare pe care avortul le are chiar asupra femeilor care-l fac.

Avortul a devenit o industrie puternică şi influentă. Cu cinism, cei care pretind că “ajută femeile” operează în toată lumea o reţea de mii de clinici, cu o cifră de afaceri de miliarde de dolari. Bani pătaţi de sânge de om.

Împotriva acestora se poate lupta cu instrumente precum “Strigătul mut”. Vizionaţi filmul şi anunţaţi şi pe alţii despre existenţa lui.

Prezentat de Dr. Bernard N. Nathanson | Producător Executiv Donald S. Smith
Pentru mai multe informaţii despre acest film sau alte filme pro-vita, contactaţi:
American Portrait Films, Inc.
503 East 20th Street, Cleveland, Ohio 44119
(216) 531-8600
Tradus cu permisiune
Copyright 1984, by American Portrait Films. All Rights Reserved, cel mai mare producător şi distribuitor de filme în problemele Pro-Vita.

:: EN ::

„THE SILENT SCREAM” – COMPLETE VERSION

Dr. Bernard Nathanson’s classic video that shocked the world.

He is a former abortionist, having been the director of the largest clinic in the Western world.

He explains the procedure of a suction abortion, followed by an actual first trimester abortion as seen through ultrasound. The viewer can see the child’s pathetic attempts to escape the suction curette as her heart rate doubles, and a “silent scream” as her body is torn apart.

A great tool to help people see why abortion is murder. The most important video on abortion ever made. This video changed opinion on abortion to many people.