RĂZBOIUL ÎMPOTRIVA COPIILOR – Agenda programelor de educație sexuală

RĂZBOIUL ÎMPOTRIVA COPIILOR: noul documentar care expune eforturile de sexualizare a copiilor

Ce puteți face cu acest film:
* Vizionați-l! Subtitrarea românească ar trebui să pornească automat. Dacă acest lucru nu se întâmplă, apasă butonul „CC”;
* Spuneți și altora! Postați hiperlegătura pe rețelele sociale, încorporați pe blogurile voastre etc.;
* Descărcați filmul și:
* Re-postați online (pe canale video sau pe FaceBook), împreună cu subtitrările;
* Organizați proiecții în orașul vostru.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Educația sexuală comprehensivă (sau completă, sau explicită), care este propusă tot mai insistent și în România pentru a fi introdusă în programa școlară obligatorie, se bazează pe principii ideologice, pseudo-științifice și este promovată agresiv de factori de decizie politică, inclusiv de mari organizații internaționale precum ONU, și de organizații non-guvernamentale în legătură cu acestea.

„Stiința” pe care se bazează educația sexuală implică „cercetări” din anii 1950 care s-au realizat prin abuzarea sexuală sistematică a unor copii și apoi au fost promovate intens ca rezultate științifice respectabile.

Filmul documentar realizat de Family Watch International, coaliție pro-familie acreditată la ONU explică în ce constau aceste programe de educație sexuală, cine le promovează și de ce, precum și ce pot face părinții care vor să protejeze inocența copiilor.

Filmul ne este pus la dispoziție cu generozitate de producătorii săi. Îl puteți descărca, re-posta online împreună cu subtitrarea precum și prezenta public în proiecții.

Descărcați filmul și subtitrările: http://bit.ly/28MFAIH – dacă link-ul nu funcționează vă rugăm să încercați în ziua următoare. E posibil să fie dezactivat temporar din cauza traficului!

Vă rugăm să ne informați cu privire la proiecțiile publice pe care le veți organiza sau la alte publicări online ale filmului, printr-un email la contact [@] asociatiaprovita.ro

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Articole despre educația sexuală: http://www.culturavietii.ro/?s=educat…

Alfred Kinsey, „părintele” educației sexuale, un psihopat periculos: http://www.culturavietii.ro/?s=kinsey

Cum va arăta „educația sexuală” pregătită la ministerul Sănătății: http://www.culturavietii.ro/2016/04/2…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PREZENTAREA FILMULUI

Organizația Family Watch International (FWI – www.FamilyWatchInternational.org) cu sediul în SUA a realizat un nou documentar de impact: „The War on Children – The Comprehensive Sexuality Education Agenda” („Războiul împotriva copiilor – Agenda programelor de educație sexuală”), demascând astfel pericolele la care sunt expuși copiii în cadrul programelor de educație sexuală, promovate în Statele Unite și nu numai.

Scopul acestor programe este să le răpească copiilor inocența prin sexualizare, de la vârste din ce în ce mai fragede. Președintele FWI, Sharon Slater, a explicat cum funcționează acest demers într-un interviu realizat de LifeSiteNews:

„Proponenții educației sexuale cred în prezența sexualității la copii încă de la naștere, și, de asemenea, cred că experiențele sexuale ar trebui încurajate. De exemplu, Standardele de Educație Sexuală ale Organizației Mondiale a Sănătății recomandă inițierea copiilor, de la naștere până la vârsta de patru ani, în masturbare și încurajarea acestora de a-și explora ‘identitatea sexuală’.”

Susținătorii educației sexuale pretind că acest lucru este „potrivit vârstei” și că, prin introducerea acestui curriculum radical, copiii vor amâna începerea vieții sexuale, se va putea preveni infectarea cu HIV/SIDA și sarcinile la adolescente și totodată se va promova „egalitatea de gen”.

În realitate, educația sexuală îi încurajează pe minori să se implice în activități sexuale cu grad ridicat de risc, să își experimenteze sexualitatea și să își conteste „orientarea sexuală” și „identitatea de gen”. Totodată, prin educația sexuală se postulează noțiunea că minorii au drepturi sexuale independent de autoritatea parentală.

Printre cei intervievați în documentar se află: Katharina Rothweiler (Red Familia, Mexico), Alexey Komov (Reprezentant al Congresului Mondial al Familiilor în Rusia și în CSI), Stephen Phelan (Human Life International), Patrick F. Fagan (Institutul de Cercetare a Căsătoriei și Religiei), Errol Naidoo (Institutul de Politici ale Familiei, Africa de Sud), Philippa Davis (Coaliția Jamaicană pentru o Societate Sănătoasă), Maria Hildingsson (Federația Europeană a Asociațiilor de Familii Catolice).

Puteți urmări online și la adresa www.FamilyWatchInternational.org
Traducere și adaptare: Știri pentru Viață (www.stiripentruviata.ro)